"You'd need somewhere where there's

a lotta free space - so pro'lly, like... the crotch of Jensen's pants." why so ossum, bb?

Sov till 3, låg till nästan 4. Lite skrämmande, med tanke på att jag även la mig runt 4 (inatt).
Annars har jag inte gjort mycket idag, F5:at Twitter till döds eftersom det+youtube vids är det närmsta jag kommer Asylum 3 (SPN-convention) i Birmingham den här helgen. Folk är dock underbara och uppdaterar i princip hela tiden, både bilder, direkta citat, händelser och videos. Att säga att det känns som att man är där är en överdrift, men man får en klar uppfattning om hur totalt awesome alla verkar ha det. I ♥ my fandom.
Förresten så funderar jag seriöst på att beställa en sån här, eftersom 1. mannen är legen... wait for it - & I hope you're not lactose intolerant because the 2nd half of the word is "dairy" - that's right, Legendary! och 2. jag behöver faktiskt en väska.
Börjar misstänka att när jag till slut får lön kommer ganska mycket av den... ganska generöst försvinna, på semi-onödiga saker. Fast samtidigt väldigt nödiga.
Apropå lön/jobb så börjar jag som sagt imorgon klockan 12. Inte nervös eller så, men det som bekymrar mig mest är faktiskt mängden con-updates jag kommer ha väntandes på mig online när jag väl kommer hem. Galet. (Priorities whacked much?)

Brev till Fidel Castro år 1984

   "Lekskolornas lille kuban har rena händer och tvättad hjärna;
     i hans ABC-bok är F Fidel, M Marx och B Bresjnev."
Hade glömt den. Den var ganska fascinerande.

Läser igenom ett block jag använde för att skriva av mig i, perioden sommarlovet-efter-sjuan till typ nian, och det citatet stod visst på en sida.
Andra saker finns också nedprintade, saker som får mig att må nostalgiskt illa och inse att jag var nog ganska melankolisk och... insnöad, ett tag. Kan hända att jag är det nu med, av och till, fast inte på samma sätt och absolut inte (tackar vi särskilt för) av samma anledning i sådana fall.

   Kryptisk och djup Ellinor är kryptisk och djup onödig.

it's pro'lly the serial killers or somethin'

Ha-ha, i brist på vettigare kvällsaktiviteter och som hyllning till morgondagens "ledighet"/fototid/sova-länge-dag tänker jag nu se på jäkla House Of Wax. Som jag, när den kom, hånade och sa att jag aldrig skulle se;
"Det känns som att enda anledningen att lida sig igenom nåt sånt tjafs skulle vara just att få se.. Paris jävla Hilton.. med en påle genom huvet. Vilket jag redan sett på bild, så nu slipper jag..!"   (jag hade alltså PWP-inställning redan 2005. Fett.)
Det har dock gått upp för mig att jag blivit one of those fans... som alltså måste måste se allt the J's är/har varit med i. Underbart.
Apropå Jared & Jensen.. Blev seriöst lycklig förut idag när jag kollade en Gilmore Girls säsong 2-boxbaksida, på Åhléns. En bild. EN. BILD. Jag vet inte om det är bra eller inte att jubla inombords över SÅDANA småsaker i tillvaron. Det bör ju tyda på allvarlig brist av vardagliga glädjespridare. Vad vet jag.

JUST NU OCH SÅDANT.

Love Really Hurts Without You - Billy Ocean
   But don't you know I'm out of my mind?
   So give me a sign, and help to ease the pain inside me
   Baby, love really hurts without you

Every Day I Love You - Boyzone
   I dont know, but I believe
   That some things are meant to be
   And that you'll make a better me, every day I love you

Beast Of Burden - Rolling Stones
   I'll never be your beast of burden
   I've walked for miles, my feet are hurting
   All I want is for you to make love to me

Dream Lover - Sandy Posey      (!!!)
   Because I want, a love, to call my own
   I wanna dream lover
   So I don't have to dream alone


To The Moon And Back - Savage Gareden
   But somewhere in a private place
   She packs her bags for outer space
   And now she's waiting for the right kind of pilot to come

10,000 Lovers
(In One) - TNT
   I never wanted to settle down
   Just a kid on the highway to nowhere
   Wishin' for my girl to be real, she would satisfy my soul

True To You - Weeping Willows 
   Every time I touch myself I wish it's you
   Every time I hurt myself I think of you
   By lying to myself I am true, true to you

Jag lär återkomma till High Fidelitys öppningsreplik time and again för alltid, allvarligt talat.
"What came first, the music or the misery? [...] Did I listen to pop music because I was miserable? Or was I miserable because I listened to pop music?"

i don't know when, i don't know how

(Tänker inte nämna något om gårdagens SPN-tittande, endast dra slutsatsen att jag kommer gå på tomgång till september. Känns det fortfarande som.)

Amanda anser att jag är värd att utmanas (vilket borde säga lite när andra på listan är bl.a. Jesus och Satan), och skriva ned 5 saker jag tänker göra under år tjugohundranio.

1. Klara mig genom mitt första sommarjobb. Som diskmaskinsskötare. Diskare. Fett.
2. Möjligtvis delta i den årliga Attmar(l)yran som går av stapeln i augusti månad, med ett helt nytt lag bestående av hurtiga ungdomar a.k.a. Sörfors Efterblivna. (Vi lär f.ö. gå in för att vinna utklädningstävlingen, inte själva brännbollen.)
3. Antagligen inte gå på en enda festival. Gatufesten, ifall något jättebra kommer, men a) det lär det inte göra och b) det räknas inte som festival i vilket fall som helst. Jag skall spara mina pengar till nästa vår.
4. Fylla aderton i oktober månad. Dock känner jag inga större behov av varken utgång, körkort, eller fängelse-istället-för-ungdomsanstalt ifall jag skulle få för mig att (miss)lyckas på den kriminella banan. Men, det är något jag kommer göra i vilket fall som helst. Bli myndig, alltså.
5. Långsamt plågas fram till september då femte och sista säsongen av Supernatural har premiär och kör igång.

...jag skulle kunna utmana dig, men det vill jag inte. Känner du dig manad kan du dock få göra din egen lista.
Jag håller med A. om att det känns bättre att ta dagen som den kommer, varför planera?

Super-effin'-natural 4.22 - Lucifer Rising

Tack Gud Sam Dean för Surf the channel och megavideo.com. Det får låta hur nördigt det vill, men jag har aldrig varit såhär nervös inför att se ett avsnitt av något tv-program, nånsin. Speciellt ingen säsongsavslutning. Möjligen nåt med Buffy, men då var jag inte på långa vägar lika insatt. Jisses. Nej, det har laddat klart så nu återstår det bara att se ifall jag överlever detta. Adjöss. ("No chick flick moments.")
thursdays 9/8c (..hand of ipecac + dean's ögon alltså. lolbild)

would i lie to you? that girl's not right in the head

Jag vet inte om jag är semi-nostalgisk, eller bara ovanligt (skrämmande) skev just nu.
Återkommer möjligen på den punkten.

(f.ö. fortsätter jag bara skjuta upp det mesta . Jag är ju i varje fall konsekvent. Alltid nåt.)

βαις  –  kultiverat.

duh-duh-duu, lookin' out my back door

Det här är ett passande ställe att skriva "Jag har fått sommarjobb", antar jag. Du läser i skrivande stund(??) restaurang Pirens (på Alnö) nya diskares blogg. Cheezy. De har öppet ons-sön, och jag kommer jobba 4 e.m till kanske 8-10 på kvällen. Vet dock inga tider, inga veckor, ingen summa pengar. Ännu. Det blir nog bra, det där.

Måste börja måla bilden jag ska få betalt för, jeez louize. Antar att jag inte börjat för att slippa känslan måste göra klart. Blah blah blah. Jag som tänkt hitta nån snygg, skissvänlig Jayruhd Padalickey-bild och döda lite tid på så vis. Men men. Någon annan gång. På estetiska verksamheten målar vi nu, men vi från foto hade redan gjort modernistiska parafraser från 1900-talet med akrylfärg (i ettan), så vi övertalade henne att vi kunde få skippa färgen om vi ville och bara skissa eller hur fasen vi ville. Win. Så jag gör nån pinupliknande tös, funderar på om själva parafraseringen blir att jag ritar en transvestit istället. Rätt sött.

Farmor och farfar är f.ö. snälla som vanligt. Inte nog med att jag får komma in och låna datorn när jag vill - vare sig de är i hemma eller ej - nej, de beställer även kläder till mig ibland. Jag blir grön i sommar.

i like this one too

Jag sitter ännu i någon sorts post-traumatisk chock efter att ha sett säsong fyras näst sista avsnitt "When The Levee Breaks", av Supernatural, på megavideo.com.
(...det ligger något väldigt oroväckande i orden Season, Finale, Next och Thursday; nästa torsdag kan inte komma tillräckligt snabbt, fast helst får den inte komma alls med tanke på att sista säsongen inte premiär:ar i Usa förrän i goddamn September.)
Dör möjligtvis inombords. Glory tears all around.
Jag menar - Sam & Dean. SAM. AND. DEAN. Dear Eric Kripke - breaking fangirls' hearts? Clearly, you're doing it wrong!


Från det ena till det tredje - igår var det nationella prov i eng.b. Hörförståelsen tog sina 45 minuter, inte så mycket att göra åt. 10 minuters rast, sedan läsförståelsedelen på 85 min. Man fick gå när man var klar, Sara sa att hon trodde att vi nog skulle behöva all tid.
Jag var klar efter 25 minuter.

Happy Hanson Day

"Although 'Hanson Day' was originally intended to be a one-time occurrence, many Hanson fans all over the world still recognize May 6 as Hanson Day every year." /wikiwiki.

Jag hade bara fototid på schemat, och istället för att försöka panik-komma-på nåt till Ljuva Livet-utställningen firade jag h-day med Middle of Nowhere, This Time Around, Underneath, The Walk och MoN 10th Anniversary Acoustic i stereon; Tulsa, Tokyo & the Middle of Nowhere samt deras första tv special som jag råkar ha inspelad på vhs i videon; och Underneath Acoustic i dvd'n. Under tiden filade jag på denna som inte ser fullt så konstig ut i riktigheten, eftersom scannern är orättvis.

Drar till med en väldigt trevlig, upplyftande bit som avslutning.

"Yes, I am at least 14 years old."

..LJ är bara så roligt, ibland.

"Absolutely, I'm the BAWHS."



..well, I LOL'd.

i don't know what you need


and how i tried, oh how i tried

Sista April spenderades i Matfors, då jag hade någon form av fest här, det var relativt lugnt och väldigt trevligt. Inte så mycket folk, kanske (jag Millan Amanda Erektionsson Forgoe Cristo Madde Viktor Samir Maja Julia Maria Joakim Emma Angelica), men skoj hade vi ändå. Jag hade tidigare under dagen bränt ut hela 3 cd's (kalaaaas, kalaaaas pt. II & kalaaas pt. III) som blev himla bra måste jag säga. Angelica sov kvar här efteråt, och när vi vaknade skulle man tydligen ha varit ute i solen. Jaja.
Det är skönt att vara ensam hemma.

RSS 2.0