oh you're supposed to care

Det är kolsvart ute och det regnar, i alla fall förut. (Mysigt.) Fast det känns väldigt... höst. Lagomt schizofren vill jag inte ha höst samtidigt som höst är bland det finaste jag vet.
Inatt tänker jag försöka komma i säng innan andra i hushållet börjar vakna. Dygnsrytm<<<dator. Fungerar inte i längden, och jag lär säkert få ett sms, "Hej kan du jobba idag kl 14?", och det går bättre när man sovit mer än 5 timmar. Något annat jag lär få imorgon är lön, några tusen. Vad jag nu skall göra med det.

Juli månad gör saker med mitt sinne. Oförklarligt.

Varför går somrarna så fort när man inte har något att göra. ("NO, THERE IS NOT A QUESTION MARK. BECAUSE CASTIEL DOES NOT ASK QUESTIONS. HE DEMANDS ANSWERS.")  Det känns inte logiskt. Vad som skulle kännas väldigt logiskt just nu var ett tvillingsinne. Möjligen.

Dammit Veronica

..we coulda' toasted some marshmallows together.

when the truth is found to be lies

min tanke var att skriva en djup rad eller två innan jag till slut gick till sängs.
jag tror jag misslyckas på den fronten. ganska.

Såg harry potter på bio kl 2 igår. Fact: HET makes me cringe. Way to go, self.

when i'm gone, you don't have to worry long

Hm. Writer's block.
Att ""Good things do happen"" (Castiel, 4:01) lyser mig ganska spotskt i synen, som standardkategori, förenklar inte saken, då jag inte kan komma på någon bra sak att skriva ner.

Jag borde nog egentligen bara gå och lägga mig. Ingen riktig middag åt jag igår, heller. En nästan halv baguette (stor, alltså) med kycklingröra - en del med skagen - på Våningen, för jag jobbade som Uffes personliga slav där från tre till sju. Skämt åsido. Jag penslade kycklingspett, samt gjorde löjligt goda potatisgratänger; estetiskt tilltalande lufttorkad skinka-rullar/rosor (haha? Ulfs ordval.); korv/paprika/köttbulle/majs-spett till barntallrikar; förmodligen oätliga Caesarsallader eftersom de serverades i små, höga glas. Mycket märkligt. Tror varken sked eller gaffel skulle gå ner i dem, men det fungerade säkert. Diskade köksdisk gjorde jag också. Det var visst bröllop där.


Mitt liv har utvecklats till en ointressant ramsa bestående
av sömnjobbbusstv/dvdsömn. Filmmusik. ..väldigt viktigt.

"No... that's aaaawesome..!"



*FLAILING*  ..big-ass fangirl moment.  0:37-0:51   !!!

Varför detta inte existerat på tuben förrän nu.. disturbs me deeply.

no rest for the wicked

Torsdag, fredag, lördag och söndag. Jobb jobb. Jobb. Så länge det inte är jättestressigt är det ganska roligt, faktiskt. Diskar som aldrig förr. Favoritstund av dagarna är dock promenaden från busshållplatsen/Tempo till lägenheten, lite mindre än en kilomet. Så tyst, ensamt och bara lugnt. Själva bussresan är också bra.
Tror jag tjänat lite drygt två och ett halvt tusen de senaste dagarna. Eller, när helgen är slut. Vet inte riktigt vad jag skall göra med dem. Får se ifall det blir tyskland '10. Rogue Events Present Asylum Europe etc. Vill.
Nu borde jag gå och lägga mig. Fast jag börjar inte förrän om 11 timmar, så jag hinner nog sova ut i vilket fall som helst.


...Har inga ord värda att skriva, i huvudet kanske men inte på tangenterna.

RSS 2.0