so in the end, i'll be what i will be

Något kan inte stämma, jag blir inte trött! Vilket leder till att jag inte lägger mig, för jag är ju inte trött och då är det inte nödvändigt att lägga sig. Nu var det t.o.m. länge sedan solen gick upp, jättelänge. Min filmmusik och jag sitter här och funderar på att ta en dusch. 
Iikväll i Förenta Staterna visas all new "The Rapture" vilket betyder fredag/lördag för icke-amerikaners del. Surfthechannel/Megavideo räddar liv.
Blir allvarligt talat nervös, fast mest över 4.21 (When The Levee Breaks) och promotionbilderna till 4.22 (Lucifer Rising). DO WANTZ, eh fast... egentligen inte, eftersom.. ja, sedan är säsongen schlutt. Inte OK. (Och nästa säsong [5] blir den sista.)
Sista avsnittet är full on Kripmeister, skrivet & regisserat. Nån lär dö. JAG lär dö.

Sådant där är förmodligen totalt ointressant för alla utom mig själv men det struntar jag i för jag behövde ventilera lite.

need to paint with all the colors of the wind

Här skall skrivas ett äkta uppräknings-inlägg, jag är för oinspirerad att skriva på riktigt idag.

Idag har jag...
...blivit väckt av pappa vid 12 eftersom han Carina & Tim skulle åka iväg till stugan över helgen
   - de ville väl försäkra sig om att jag inte blev sängliggande tills de kommer hem, kan jag
   tänka mig. Jag fick även 200:- för att köpa mat eller chips/dricka för om jag känner för det.
...ätit lite frukost. Här finns inget ätbart. Kyl & frys är dock fulla med halvfabrikat, mums!
...tagit inte en, utan TVÅ! work-out sessions (haha) på springmaskinen(?) som står i p&C's sovrum. Kanske 2½ km totalt, vet inte vad som flög i mig. Jag sprang, frivilligt, kort & gott.
...testat en typ fakirmatta, i plast. Det var faktiskt förvånansvärt avslappnande.
...gjort isglass på äppeljuice och hallonsaft. Dock inte blandat, alltså.
...enbart lyssnat på filmmusik, genom Spotify; King Arthur, Legends of the Fall, Pirates of the
   Caribbean 1-3, Corpse Bride, Pocahontas, Lion King, the DaVinci Code. Det är vid sådana
   tillfällen jag känner mig varm och lugn.
...läst Goofs, Trivia, Crazy Credits och Movie Connections för varje Piratesfilm på imdb.
...diskuterat andras kritik mot Disneyfilmer med Millan, via msn. Typ.
...tänkt gå till Handlar'n och köpa mat för helgen, ändrade mig på vägen dit , tog ICA istället.
...handlat (frukt, Keso, mjukbröd, tomater, avocado & en chokladkaka) för 175,50:-
...promenerat hem igen.

Nu sitter jag här, skall göra fruktsallad till keson. Ciao.

S. Beckett, E. Hemingway eller W. Faulkner

 - det är frågan. Nobelpristagare i litteratur, vi skall läsa romaner på svenskan. Jag kan inte bestämma mig för vilken författare (förutom att jag tagit ner listan till de tre herrarna), än mindre vilken bok - uppenbarligen.
Från det ena till det tredje har jag fått en förfrågan på bilddagboken (lulz) om att rita av en snubbes kompis, ifall han skickar en bild på henne, för kanske 100 kronor? vilket jag måste erkänna låter lite lockande. Säkerligen hälsosamt också, antar jag, måste lära mig att avsluta det jag påbörjar.
...vilket nog går för det mesta. Kanske.

don't you cry no more

Något jag kommit fram till de senaste timmarna: dygna i tvsoffa<<<dygna i datorstol.
Inte alls särskilt bekvämt, speciellt när soffan i själva verket är en fåtölj. Såg SPN (It's the Great Pumpkin, Sam Winchester) från mitten till slutet vid midnatt, zappade runt någon timma, såg att Legends of the Fall gick - såg även den från mitten till slutet. Mythbusters, L.A fjant-Ink, 20 Hottest Men in Music (??? dålig lista.), Shameless... lite så. Tog en dusch, kläder, en macka + juice, buss till skolan. Här sitter jag och väntar / fördriver tid, svenska snart och så slutar jag.

SPN S04E19 Jump The Shark

Äntligen. Gjorde annat igår och när jag kollade i fredags fanns ännu inga länkar på surfthechannel, men nu så. Beroende på vilken som laddar snabbast - den från megavideo eller den från youku - kommer jag inom kort sitta och se på avsnitt nummer nitton av soopahnatshurawl. 3rd Winchester bro? Får se what the eff det är frågan om.

Igår satt jag ute i solen med musik, det var skönt, och stekte på fräknarna. Sedan åkte jag in till stan + Birsta med mamma och kusin. Köpte en svartvitgrå-rutig klänning på H&M, och in the words of donken norrland; ja' tyck' om ä'.
Fikade hos mormor och morfar efter vi skjutsat hem Angelica, och på kvällen hade vi Sörfors Efterblivna bestämt att grilla hos Oskar, det blir jättebra! vilket det också blev. Grillat ÄR godast. Köttttttt. etc. Jag hade med mig 3 filmer av vilka ingen dög för de andra (i.e. Oskar, Olivia, Amanda, Anton, Millan, Tom), så jag tvingades hem för att hämta American History X. Klagar dock inte, den är och förblir en av de bästa.
När klockan var midnatt och filmen slut (en glory tear fick jag allt fram.) kom vi inte överens om vad som skulle visas härnäst, varpå Oskar gick och hämtade sitt vhs-exemplar av Blair Witch Project. Och... ja jäklar, jag säger då det. Min mörkrädsla may or may not have kommit tillbaka. Men, vad gör man inte för kultfilm..?

Idag... solen, ipod, högtalare. Inte så mycket mer.

dagens. (alla dagars, egentligen.)

The days are bright and filled with pain / Enclose me in your gentle rain
The time you ran was too insane / We'll meet again, we'll meet again

Oh tell me where your freedom lies / The streets are fields that never die
Deliver me from reasons why / You'd rather cry, I'd rather fly
lmf 
THE CRYSTAL SHIP IS BEING FILLED / A thousand girls, a thousand thrills
A million ways to spend your time / When we get back, I'll drop a line

It is hard to tell of happiness. Time goes by

...and we feel safe too soon.

Beställde två exemplar av The Walk (ett till mig & ett till kusin Angelica ((så delar vi frakten))) och soundtracket till Legends of the Fall förut, från Ginza. Sistnämnda album har jag de senaste dagarna inte kunnat sluta lyssna till på spotify. Just därför vill jag ha det på riktigt. Jag vill inte sitta vid datorn. Inte så jävla mycket.
Jag förklarade att "..du är en fin varelse!" via sms förut idag. Det låter förmodligen inte som en riktig komplimang, men det är visst en sån tidpunkt nu då jag inte tycker om människor. Så fin varelse var inte så tokigt.
Det mesta känns bara lösryckt och inte riktigt... här, just nu. Min hjärna, t.ex.
[First lines]
One Stab: Some people hear their own inner voices with great clearness and they live by what they hear. Such people become crazy, or they become legends.

all hell breaks loose, ozcon '09

UNF UNF UNF
"Y'all may have to start callin me Corbett, for I am fast developing a pretty
sick obsession with his beard. UNF UNF UNF!!" /SHU
- jeez, I'll second that. Jensen's också, för den delen.
UNF UNF UNF
*drops dead*

there'll be peace when you are done

Igår slog jag den berömda *nys-fis*:en. Med hästlängder. Grillfest hos Erektionsson, alltså. Orkar inte skriva nåt, tog i princip inga bilder heller. Yay me.


Imorgon! visas avsnitt 6 s4 av Supernatural på femman... Yellow Fever, så snuskigt bra. Inte bara för att underhållningsvärdet i det är sjukt högt, utan även för att Sierra McCormick som spelar mini!Lilith är crazyawesome. Jensens reaktion till katten faller under samma epitet, minst sagt. Eye of the Tiger... need I say more? No. No, I think not. Jaja, 23:00, Söndagar, kanal 5. Bäst på tv.
WOOOOO inte långt kvar till torsdag heller, då Jump The Shark (avsnitt 19) sänds i U.S. of A., vilket betyder surfthechannel på fredag. JÖSSES, äntligen.

maybe you'll be lonesome, too

det är inte så att jag är desperat eller just ask the lonely - 
är bara trött på fenomenet att  i n t e  se ett ansikte inombords när jag hör 
dessa överdrivet söta lovesångs jag ju faktiskt tyvärr tycker så mycket om.

kanske lika bra eftersom det förmodligen inte skulle uppskattas,
ett mixtape fyllt med sånger som skrivna i rosa noter (..tanken får även mig att vilja kräkas lite).
varför jag då gör sådana cp saker..som spellista med enbart tramslåtar..övergår mitt förstånd.


If I asked would you say yes?
Together we're the very best
I know that I am truly blessed
Everyday I love you

baby was a black sheep, baby was a whore

Irma är här sen i måndags klockan 14, hon försvinner imorgon klockan 12. Egentligen har vi inte gjort särskilt mycket, mest tv/dator. Åt pizza på Spice igår, det var (såklart) gott.
Förut kom Angelica och Isabelle förbi hit, efter ett tag bestämde vi att godispromenad kunde sitta fint. 35:- worth of enbart socker, ungefär, men vad tusan.. det är också gott. De gick till Isabelle sedan, skulle tydligen se på Twilight. Inte OK.
Madde har hört av sig med ett förslag om grillning på någon plats, exempelvis Tomtaberget, imorgonkväll eller lördag. I'm all ears och det kan nog bli helt okej! Tog på mig att försöka övertala lite folk, får se hur det går med det.

i hide in my music, forget the day

Här är det mesta bättre och jag låser in mig i känslan av det, inget kommer åt mig här inne. Så korkat egentligen eftersom allt tar slut nån gång. Nej, jag kan visst inte vara luddigare än såhär, awesome. Huvudvärk, potentiell tandvärk, också livsverk med ä. Bubbla.

min bror & jag

Idag har jag... klippt mig (mest bara luggen. Den är kort nu.) hos frisör, redovisat min apu med ett bildspel, köpt strumpbyxor med ett vitt och ett svart ben, ätit sushi för första gången (fullt ätbart, förutom lax vilket jag aldrig lär lära mig tycka om), ... ja, och runt halv åtta kanske hämtade moderkakan och jag upp Robin vid tågstation, för att sedan ta en tur till Big Boy där han satte i sig ett skrovmål efter vilket vi styrde kosan till Vivsta och mormor & morfar för lite kvällsfika. Efter en vild biltur hem (jag citerar, någotsånär; "okej, ta det lugnt nu, du får komma ihåg att jag inte åker bil ofta..!" - naw.) gick bror och jag in till farmor & farfar, och... this is where I ended up. Det var det.


"Jensen Ackles in profile. Tis a thing of disgustingly obscene beauty.

My head hurts."
- the professors over @ SHU har rätt, som vanligt. Aaaaah. Mitt huvud också.


stop apologizing

for the things you've never done

Woh, jag fick MVG i fotoföretag-saken. Peace.

the winchester gospels

s4 ep15-18: Death Takes A Holiday, On The Head Of A Pin, It's A Terrible Life, The Monster At The End Of This Book.
Äntligen känner jag mig i fas med resten av supernaturalvärlden. Och, what can I say..? Jag tror inte på Gud, jag tror på Winc...est? Haha. Skämt åsido, men det finns ingen annan tvserie som i så god anda driver med och på samma gång uppmärksammar vad dess fans har att säga. Vi finns! lol.

"Everything is in here. I mean everything," Dean goes on. "From the racist truck to me having sex... I'm full-frontal in here, dude..!" Sam makes a face. "How come we haven't heard of 'em before?" Dean wonders, rolling over and getting up.
"They're pretty obscure," Sam says. "Had almost zero circulation. Uh... started in '05, publisher put out a couple dozen before going bankrupt. And the last one, 'No Rest For the Wicked', ends with you going to Hell." He turns the laptop so Dean can see it.
"I reiterate," Dean says. "Freakin' insane. Oh check it out, there's actually fans! There's not many of them, but still. Did you read this?"
"Yup," Sam says, scratching his head. "Although for fans, they sure do complain a lot," Dean goes on. "Listen to this, Sympatico says ‘The demon storyline is trite, cliched, and overall craptastic'. Yeah well, screw you, Sympatico. We lived it." Sam laughs. "Yeah. Well keep reading. It gets better." Dean grins. "There's SamGirls and DeanGirls! And what's a slash fan?"
"As in... Sam slash Dean," Sam says. "Together."
Dean stares at him. "Like.. together together..?"
"Yeah," Sam nods. Dean gapes. "They do know we're brothers, right?"
"Doesn't seem to matter," Sam replies.
"Aw come on! That... that's just sick," Dean says, making a face.

..well I LOL'd. Like, really-really. Kripke & co? ... U WIN TEH BROTHAFUKKING UNIVERZE!

death takes a holiday

- the monster at the end of this book
Min kära mor sade på telefon förut att de lär börja undra på skolan snart, när mitt frånvaromönster börjar likna ett typiskt för alkoholister; hemma måndag. Haha. Hon är skoj?
Nej, jag försökte vakna 06.46 men jag kunde inte. Sen försökte jag verkligen ta mig ur sängen halv nio, men jag var mer som en klubbad säl än något mänskligt. Tyvärr. Jag hade t.o.m. fått ett sms "Vart var du idag min stjärna? :)" - tur att man känner sig lite uppskattad. Dock var jag för snål för att svara. (Förlåt Maria.)
Istället har förmiddagen spenderats inne hos farmor och farfar, med fika och sådant trevligt. Pappa och Tim var här också, det var sistnämnde som väckte mig närmare elvatiden genom att knacka på min ytterdörr.
Hamnade framför f&f's dator till slut, och först nu (när Stefan inte vill ladda ner längre, damn you Ipred!) inser jag surfthechannel's storhet. Popcorn, Supernatural, Trocadero... för tillfället leker livet. Ciao!

so really, really out of it

ja radio radio tvrum
Där är förresten hyllan jag fick. Radion som stod i köket före den... Och när jag ändå var i farten slängde jag in en bild på tvhyllan också, eftersom jag flyttade upp mina filmer igår.

and this is how we feel

Igårkväll låg jag på frysboxen i farstun, med benen på väggen, och skulle egentligen hjälpa moderkakan att städa. Istället låg jag där och sjöng med i rader, don't go out tonight, it's bound to take your life och sådant. Tankarna vandrade och en time out från allmänheten kändes inte som en urkass idé. (but you know it's true - my soul is gone)
Vad mer--? Ingen aning. Jag har fått en hylla, från 60-talet. Den ska stå i köket här i Sörfors, men den är min. Det finns inte så många andra ställen den kan stå på i vilket fall som helst, och jag blir väl kvar här tills jag ruttnar också.
Jag tänkte ta mig i kragen och skriva... något bra. Det blir visst inget vidare.

"you wanna live in the movie?"

"..i never saw the movie."
filmer Detta är alltså min (fast Narnia=mammas) dvdhylla and it's my baby love. Löjligt förtjust i (och stolt över) den är jag.
Hade fått Ginzapaket idag, så jag såg Ten Inch Hero och åt kycklingrulle jag köpt med mig från Spice, när jag kom hem. Gott, och filmen var klart sevärd. (Ackles i tuppkam, guyliner & kilt - HELT sevärt. Mannen är made of epic win och klarar allt. Sant.) Jaja, det var väl det.

you know i softly die

(Amanda, som svar på din kommentar så var det p.g.a. att jag upptäckte att jag låg lite efter i foto, svenska och engelska.)
Fotouppgoften är ordnad nu i alla fall, min apu-redovisning genomförs.. någon dag. Redigerade bilder igår och idag, slängde ihop ett bildspel i keynote också. Nu åker jag hem strax. Borde läsa böcker till svenskan och engelskan, eftersom jag, as I said, ligger efter. *darth vader-musik* (jag tyckte den passade in där)
APU

RSS 2.0