promo - Kind of a Girl & Messing with my Head

"Tinted Windows are Taylor Hanson of Hanson, Bun E. Carlos of Cheap Trick, Adam Schlesinger of Fountains of Wayne, and ex-Smashing Pumpkins member James Iha. Their debut album is released April 21st. Catch them on David Letterman on April 20th! Visit their website here."


Hm, jag vet inte. Än. Låter väl helt ok. Ser i alla fall skoj ut. Taylor utan piano/gitarr känns alltid lite tomt. Inte ens tamburin/ägg. (Mannen har dock några fräcka moves på gång.. Hah.)
Ett minus är väl kanske att Shaved!Taylor is.. shaved, helt enkelt. Genom att se detta gick det upp för mig att jag varit väldigt förtjust hans stubb, undermedvetet i alla fall. RIP SKÄGG - brb?

Foto-CV (dubbelvikt A3)

Bak- resp. framsida
b/f
Och så en insida, förslagsvis. Ja, texten är rejält ostig.
insida
..sakerna som ingår i våra studier, jösses. Jo, jag tackar jag! Imorgon är det lov, väldigt skönt.

torsdag är döden

Jag har just genomlidit 1) ett skriftligt prov i foto/photoshop-kunskaper, och 2) ett halvtimmesprov som gick ut på att redigera två valfria bilder läraren tagit. Jag känner mig väldigt innehållslös.
server Förut idag var det meningen att redovisa en argumenterande text, muntligt, som skulle ha skrivits till idag. Jag har stopp i hjärnan när det gäller det mesta (som inte har med all things J-squared att göra.) Ungefär. Så den, texten, är alltså en av de otaliga saker jag borde ha gjort som jag bara inte lyckats göra.

För att citera mitt överdramatiska själv; Mental fucking breakdown.

Uppdatering: Jag talade med Louisa (administratören på denna delen av skolan), och letade tågiljetter till Örebro. 16-22 mars blir det. Nu skiter jag i om ett biljett/fikasäljar-jobb på teater inte har med foto att göra. Faktiskt. Jag får komma bort lite, återigen känns ett miljöbyte som vad jag kan behöva. Vecka 13 följer jag med till fjällen i vilket fall som helst, får väl låna med ett teleobjektiv eller något och fota slalomåkare.. vad vet jag. Direkt efter sportlovet får jag väl vara på skolan då, whatever.

i knew there was pain, but pain is not aching

Förkyld. Smaka på det. Jag blir aldrig förkyld? I'm awesome.. I'm Batman! så att säga. 
..i och för sig, en sommarförkylning som höll i sig tre veckor. Det var bland det mest plågsamma jag varit med om, ifall jag inte minns helt galet. Nu har det alltså hänt igen. Håller det här i sig tre veckor gräver jag ner mig i snön och förfryser, självmant.
Som att det inte skulle räcka med att förkylningar är en av de äckligaste saker jag vet, så råkar att snyta sig, i min värld, vara ännu lite äckligare. Kan Jang är dock min frälsare, för halsens skull. Så länge man tänker på Fiskarmannens Kompis (lakritssmak) går det bra med eftersmaken.
Att vara sjuk gör mig frusen. Ändå sitter jag här och lökar, orättvisa värld. 
Tappat aptiten har jag också gjort. Sistnämnda kan även ha något att göra med det faktum att jag är ensam hemma och ingen ser ifall jag äter eller inte äter. Frågan är om det ens finns något här jag skulle vilja stoppa i mig, nånsin. Det mest frestande är ett halvt paket bacon, vilket känns som en stadig frukost såhär halv tre på eftermiddagen. 

Man skulle ju kunna tro att min eländiga självömkan kunde få ha ett slut där, men icke.. Jag har dragit på mig världshistoriens förmodligen största finne. Eller, låt mig omformulera detta... Jag har halva Finland på hakan. Och det gör ont.


Inatt drömde jag någorlunda fint. Det är ju alltid en tröst.
J2

movin' on up now, gettin' out of the darkness

Eftersom jag är tråkig idag lägger jag upp samma bilder här som jag redan gjort på bilddagboken, men i klicka-upp-större format. Generöst.
ensam hemma fyndat ÖÖÖÖÖÖÖ..ga 
skev tjej bröderna grym ..värst vad beige allt var. Hm.
Faderskapet, Tim och Carina är i Långskog över helgen så jag har lägenheten för mig själv. Det var meningen att jag skulle äta pizza på Spice med Millan, och så skulle hon sova här inatt, men hon backade ur. Nu sitter jag här kvart i sju fredag kväll med bacon på defrost i micron för att sedan steka och lägga på fitnessciabatta från ICA. Det är förresten det enda jag ätit idag, come to think about it. Ett ciabattabröd, väldigt gott sådant i och för sig. Jag borde nog vara hungrigare än vad jag är, men jag är visst inte ett dugg sugen på att äta.

...en bra sak med att vara hemma ensam är att ingen kan säga något om att sänka ljudet.
Jag fryser om händerna.

and i'll shake you, o-oh

Jag antar att jag är lite korkad som inte till fullo uppskattar att vår undervisning i photoshop, under schemalagd lektionstid. Men så har jag kanske alltid varit en gnutta otacksam, vad vet jag.
Dagen: svenska b 8.30-9.55, estetisk verksamhet 10.10-11.20, yrkesteknik 12.30-14.00, engelska b 15.00-16.20. Jösses. Nu chillar jag alltså min väg genom en timmas rast vid en skoldator, för att sedan läsa Oscar Wilde på engelska.
utbrottstjuv's personal radio underlättar mina dagar, och supernatural-audio fanfictions på min ipod räddar mina bussfärder.

i hear the voices when i'm dreaming

Eftersom detta är min blogg som förslagsvis skall reflektera mitt liv / avsaknad på ett. Så, varför inte hora ut mitt senaste tidsfördriv även här?
dean1 winchests dean2 samx2  Jag. Borde. Sluta.
..seriöst.
Currently listening to: The Jared Padalecki Untitled Project - esophe @ livejournal.
audio!pr0n!slash FTW :) "Whatever floats your boat" kan vara mitt motto. Borde vara.

plocka upp dig, och ta dig långt härifrån

Håkan på Stadshuset i torsdags var totally amazing, jag finner ingen passande svenska. 17 låtar, vi är förlorare vi två... Och med risk för att låta oerhört jättetöntig måste jag ändå påpeka att jag hållt hans hand. Fina man. Fina, fina man med helt underbart band. "Snygg kostym du har..!" = kvällens höjdpunkt. Jag fick nog lust att svimma. Utöver det orkar jag inte skriva mer, nej.
Fredag den 13e blev bio, Friday the 13th - ostigheten själv. Jag, Amanda, Anton & Tom skrattade när alla dog, och efteråt, på väg till busshållplatsen och på bussen hem, såg vi Jason överallt. På järnvägen, mellan sätena, uppe i skogen, på månen, på isen (dansandes...). Vi är skoj.
Söndag spenderades med kusin Angelica, vi såg Supernatural a.k.a. bäst i världen, s1 ep 3-9. Oui. Jag blir så stolt när jag lyckas dra ned 94:or i fördärvet. "Haha".

Eftersom två timmar svB är det enda skolmåndagar betyder för min del valde jag att stanna hemma med sjukt huvud. I figured it doesn't spelar nån större roll. Vi skall bara skriva argumenterande texter, och jag har allmän skrivkramp. (Livskramp?)

De har f.ö. ändrat vår klass (helt otroliga) schema. Igen.
Jag har inte längre några lediga onsdagar. [infoga valfria kraftuttryck här]

the ties that bind

Jag köpte just The River för en tia på Harvest. Madde och Julia har apu där, det verkar helt ok.
....en tia! jag känner mig snuskig.

-

o rly?

Tack, tvguide.com - near blasphemy var orden. Mina pengar lutar mot mind-boink.

after school special

Min skola är lite som ett dårhus, eller kanske ett zoo. Vad vet jag. Väldigt ofta gör vi ingenting, ingenting vi skall göra åtminstone. Just nu vet jag inte ens vad det är meningen att vi ska göra, så här sitter jag och väntar på.. bättre tider? Huh. Lite mat skulle inte sitta helt fel, fast skolmat.. ugh. Och matsalen öppnar visst inte förrän om en kvart eller något.
...jag vill inte sitta här.
Inatt såg jag på dvd (ep 11-13 åh) till nästan-ett, och imorse kom jag upp sju. Jag är 5 kinds of awesome.

I övermorgon är det herr Hellström på Stadshuset, och dagen efter vill jag få med mig några vänner på bio, Friday the 13th för... well, Padalecki in action säger jag inte gärna nej till.
My Bloody Valentine 3D vill jag också se (Ackles for the masses. Eller, för mig i alla fall.), får tala med Stefan om det.

she's so dull, come on, rip her to shreds

Jag tror jag är en dålig gäst, egentligen.
Är hos Emma på tjejmiddag (okej den benämningen är otroligt lam, men vi är 9 tjejer som bl.a. ätit middag, så det får duga.), tacos åt vi tills vi inte fick i oss mycket mer. Så efter det tryckte vi i oss lite till. I form av kakor och underbar tårta Emmas mamma gjort. Jag får för övrigt det som blev över av den ena, att ta med mig hem, och det är väl ungefär halva tårtjäveln. Lycka.

Det är även kändistema ikväll, vilket betyder att alla är utklädda:
Emma: Amy Winehouse, Madde & Millan: Pete Criss & Paul Stanley (KISS), jag: Henrik Berggren (Broder Daniel), Emmas klasskamrater: Blackie Lawless (W.A.S.P.), Britney Spears, Danny Jones (McFly) och Bill Kaulitz (Tokio Hotel).
Jag känner mig 1. dålig som inte minns vad klasskamraterna heter, och 2. snuskig som visste hur sista efternamnet stavas.

Vi såg Mean Girls efter all förtäring, vilken jag bitvis sett förr men som inte riktigt är min kopp te. Just nu sitter de andra nere vid projektorn och ser jävla Twilight, vilket är anledningen till att jag sitter på övervåningen och bloggar. Jag vill inte se den, eftersom.. ja, jag bara don't belive the hype helt enkelt. Fast jag hör surroundljudet lite dovt i bakgrunden, över datorsurret. 
Det har varit - och är - väldigt trevligt, men som sagt var:
Jag tror jag är en ganska dålig gäst. Egentligen.

45 varv vi snurrade runt, 3minutersfärd

Idag var jag med på idrotten för första gången på.. ja, jag vet inte, något år kanske? Skridskor. Vilket jag i låg/mellan/högstadiet faktiskt var BRA på. Faktiskt. Dock var skolans skridskor de sämsta jag någonsin prövat, alldeles för smala och så gick de inte att snöra längre än fotleden eller något. Så jag gav upp efter en kvart-tjugo minuter kanske. Men ändå.
Fotoföretag = sitta på j-squared och kolla bilder, inte göra något nyttigt. Berätta för Malte hur gruppen ligger till.
Imorgon är det middag + filmkväll med lite brüdar hos Emma, som fyller (17) år på lördag. Vi är förlorare, vi två...

shake some action

ouch

..I wish


holding on and my sense is gone

Jag gör havregrynsgröt i micro med för förmodligen mycket salt, äter med något för mycket sylt för att det ska vara nyttigt. Det finns inga fiberhavregryn i detta hem.
Ingen fullkornspasta. Röd mjölk. Kakor i frysen. Korv, fiskbullar och barnmat i kylskåpet. Samma sallad i några dagar. Halvfabrikat och vit franska i frysen. Jag får lust att inte äta.
Min kost är bergochdalbana. Mamma och jag gör BRA mat i sörfors, skippar kanske pasta/potatis och ugnssteker typ paprika lök zuccini morot istället och det är så jävla gott.
Ibland funderar jag på om det är av den enkla anledningen, mat, jag stannar där längre än till söndag, då det är "bestämt" att jag ska byta hem. Onsdag, idag, bytte jag denna veckan.
Här, hos pappa, kan jag sova längre, har jag dator (equals itunes/spotify + internet) på rummet, sitter alla mina affischer uppe, ...
Där, hos mamma, är jag lugnare. Jag har ingen dator, vilket i och för sig är skönt. Jag har mina skivor där, och (Jag upptäckte just att jag har ett halvt rör pringlar och några godisar stående i bokhyllan sen sist jag var här. Fint.) mina filmer, katterna. Farmor & farfar bor i lägenheten mittemot.

Vad jag vill ha ut av det här vet jag faktiskt inte.


"I wish I couldn't feel a damn thing" - dw

Jag gav upp efter halva dagen, tog 12.05-bussen hem varpå jag skickade ett sjukanmälningsmejl på first class. (Och varför jag just försvenskade "mail" vet jag inte.) Under morgonens engelska var vi nio stycken närvarande, då tyckte Sara att vi lika gärna kunde få se film ("Clockwise" med John Cleese) i en timma. Sedan bar det av till Hedbergska för ett sexquiz(?) på våning två, lunch, och en föreläsning i aulan. Yawn. Det är tydligen klamydiadagen idag, då slår Hb uppenbarligen på stort med frågeslingor, kondomkörkort och ungdomsmottagnings-tanter. Säger då det. Jag gav som sagt upp efter det, missade bild och så foto, men jag hade inte klarat av att vara på skolan till 15.40. Skärpning.

Inatt sov jag för övrigt jävligt oroligt. Jag tror jag hade mardrömmar. Vilket jag sällan eller snarare aldrig brukar ha. Inget jag kommer ihåg dock, förutom att jag har en vag känsla av att det troligtvis hade med dagens tidigare aktiviteter att göra. (Som att det skulle vara läskigt eller så, men nej, snarare.... jag vet inte. Upprivande? Kanske.)
Jag fick Supernatural season 4 episodes 1-10 igår, som Stefan bränt ut åt mig, och kollade även slaviskt igenom dem i någon form av oplanerat/spontant SPNmarathon. Älskade Winchesters. Bara 1½ säsong kvar nu, inte ok.

she's hanging all her hopes on the stars

Fredagen var väldigt varierande, mitt humör likaså. Jag hann med ovanligt mycket, också. För- och eftermiddagen spenderades till största del med släkten, kort och gott.
Någon gång efter nio på kvällen gick jag till Oskar, där även Olivia, Anton och Millan var - Robin och Amanda kom lite senare. Jag hade med mig The Illusionist, som helt klart är sevärd.
Trevligt att träffa alla, var det också, länge sen sist. Jag hade nästan glömt hur lätt det är att riktigt skratta åt/med andra. Chips, popcorn, svartvinbärssaft. Ett äpple. Efter illusionisten och lite zappande gick visst Hot Shots! på trean - går att se ungefär hur många gånger som helst, plus att några inte hade gjort det (skandal). Så den såg vi.
Efter två nån gång gick vi hemöver, Anton och Robin kom fram till att man inte är en riktig man förrän man pissat på vägen. Sagt och gjort. Sedan kom vi på att det var mer manligt att pissa på en motorväg. (Sagt och ogjort.)
Väl hemma skickade jag sms till Anton; "Höjden av manlighet = pissa på autobahn", varpå jag fick svaret:
"Jag slår vad om att hitler är en man"

RSS 2.0