enclose me in your gentle rain

Nej. Jag bloggar dåligt nu. (Uppenbarligen.)

Igår klipptes skatboet som bosatt sig på mitt huvud bort. Det var skönt.

Nu har en av våra fotolärare genomgång i bridge/photoshop. Jag är för trött för att lyssna. Han är lite tysk, vilket orsakar att mina tankar (jävligt ofrivilligt) söker sig till bajsporr och/eller adolf, så jag har svårt att ta honom på riktigt allvar. Vilket nog är lite synd, jag borde fixa det här.

Begravning imorgon. Första. Jag vet inte vad jag skall skriva om det. Jag slipper mina två lektioner. Alltid nåt.

Måste (hej OCD.) beställa skivor, kan behövas lite ljus i tillvaron.



Uppdatering: Grattis farmor idag!

Min bilddagbok går inte att logga in på, visas inte på sök-sidan, och i vännerlistan (i alla fall Millans) står "Kontot borttaget". Allvarligt talat, jag har laddat upp över 5000 bilder där under loppet av (nästan) 3 år. SÅ INTE OK ifall den inte fungerar längre. jagharfanintetattbortdengpordjgåsfogksdp!!!!1 ... 
NU  tänker jag hitler hitler hitler .

try to escape 'til monday comes

Jag orkar inte skriva mycket, bilder + höjdpunkter får räcka. Dean W är min vackre man, f.ö.
minRita, sova, rita, Spice med Millan och Amanda. Millan sov över här. Kinesus/Tarzan/Millan går att skåda nedan. Sekzig apah.
tarzan

now i'm only falling apart

Mina godisbesvär fick ett abrupt slut, faderskapet hade tydligen köpt en godpåse tidigare idag - den låg i skafferiet och han hade till och med lyckats glömma bort den. Carina kom ihåg den när jag sa att jag letade efter tejp (? haha), så jag plockade lite till en egen skål (djuptallrik om man skall vara petig). Nu är jag inte ett dugg sugen på socker, efter kanske 4-5 stycken blev det för mycket. Detta är ju löjligt.
Något som är ännu löjligare är att jag sitter och lyssnar på  Take A Bow och annat mesigt på spotify. Sådana saker säger jag inte gärna bland folk, inte för att jag skäms eller så (jo. Kanske lite.), det kan bli sån konstig stämning. Inbillar jag mig. 
Hoho, antar att jag är full av överraskningar. Och kanske inte så trångsynt som vissa verkar tro. Nu skall jag försöka rita en hygglig Dean Winchester (lycka till, perfektion funkar inte bra på papper), sedan sova. Till slut. ciao



Ljudet av vuxna som bråkar är f.ö. ett av de bästa jag vet. Kanske är jag konstig.

du vet hon har skeva framtänder (osv)

Eftersom jag är så jävla frän får det bli bloggens första (& förmodligen sista) dagens outfit.
"HEHE"
 
pee.ess! min arm var mycket närmre kameran så armbågen såg mer ut som ett
knä, vilket gör att jag får måla över hur mycket jag vill. och jag är tjock idag. ciao.

i would be living down here on my own

Skola skola. Skola.
count yeah i count in... threes
Fotoföretaget. Ungefär lika tråkigt som det låter, ja. Jag vet inte ens ifall vi ska göra något, tveksamt alltså. Fast vår grupp ligger säkert efter.
Åh och så har jag varit typ konstant godissugen sen i.. måndags, tror jag. Inte ok. Choklad, till och med, och jag brukar inte vara överförtjust i det. Inte för att jag inte tycker om det, jag har mest bara varit likgiltlig när det kommer till saken. HEH, men nu är jag alltså skadligt sugen på choklad. De säljer Twix på Vivo/Tempo/Handlar'n för halva priset, 4,50:- that is. Oj oj.
Jösses. Mer ointressanta saker att blogga om får man nog leta länge efter. Imorgon skall jag och Millan äta pizza.
(mobilen ringde)
Millan: "Hej. Har du lust att gå på Spice på lördag?"
Jag: "Jo, visst"
Millan: "Okej, då får du bjuda."
Så går det.

en del lär sig att gå när allt är som bäst

Jag föll för poladroidgrupptrycket. Så, ni får väl ursäkta eller något.

 tacos maria anna & jonasmellan o lille tom haha förlåt. den är fin tim sista apirl 08 blond sanne robin bror (min bättre hälft. haha)
Jaja, jag kände ett starkt behov av att ladda upp några, någonstans, bara.

i can hear 'em say bad company and i can't deny

bad, bad company, 'til the day i die

Torsdagar (9.30-16.20) består enligt vårterminens schema av svenska b, estetisk verksamhet, yrkesteknik och engelska b. Just denna torsdag kommer engelskan vara inställd, så det blir 8.30 till 15.45 istället.

Svenska = skriva cv, vilket för mig känns åh! så givande då jag enbart kan lägga "3 dagar på café, S-valls idrottsmässa" till min yrkeshistorik. Nej, sommarjobb är inget för mig. Inte riktiga jobb heller, känner jag.

Estetisk verksamhet = bild, första uppgiften var att "hitta på en karaktär/figur" för att sedan måla denna/-e i minst två olika sinnesstämningar / kompositioner / färgvariationer etc. Min blev en panda med för stora gröna ögon och rödsvartrutig klänning. Hon skall dansa runt på färgstark festival (klad hest) och, typ, vara allmänt blåögd & pop (lessen hest). Kreativiteten. Ja, den flödar.

Yrkesteknik = fototid med finare ord, antar jag. Vi ska bilda (har bildat) "fotoföretag", så vad vi än gör på lektionen lär det ha med det att göra. Vårat (mitt Marias Lottas & Paulines) heter Equus (ännu mer häst, den här gången på latin) och till fotojobbet ska vi.. fota hästar. Får se hur det går, jag tycker egentligen bara om hästpojkar. Ju.

(Engelska = om vi haft nån hade vi börjat på en paruppgift i klassisk litteratur, att göra presentation av en författare. Jag och Angelica har Oscar Wilde. Det kan nog bli fint.)


Det här var nog bara ett undermedvetet sätt att inte gå och lägga mig. Det borde jag göra, så ciao.

men alla andra kan dra åt helvete ikväll

Samtidigt som har myspace:at sitt album, som kommer 28e januari och jag tänker beställa från Bengans så fort jag hittat min plånbok (i.e. när jag kommer till mamma.) för 119 kronor. Det är bara två ord jag kommer på: Sjukt bra.

ss

things got bad, and things got worse

För tillfället:
      The Doors - The Crystal Ship

      The Stooges - Down On the Street
      Alice In Chains - Rooster
      Bad Company - Bad Company

      Free - All Right Now

      The Animals - The House of the Rising Sun
      Bob Dylan - Knockin' on Heaven's Door
      The Mamas and the Papas - Dream a Little Dream of Me
      Rolling Stones - Laugh, I Nearly Died
      Ozzy Osbourne - Road to Nowhere
      Journey - Wheel in the Sky

      Creedence Clearwater Revival - Lodi

      Asia - Heat of the Moment   "I know, no Asia. This station sucks."
      Robert Johnson - Crossroads Blues
      Bon Jovi - Wanted Dead or Alive   "Bon Jovi rocks. On occasion"

      Blue Öyster Cult - (Don't Fear) The Reaper
      Kansas - Carry On My Wayward Son
      Joey Ramone - What a Wonderful World

      Jefferson Airplane - White Rabbit
Jag börjar känna en viss tvserie smyga sig på. Sakta men säkert. (Tacka vet jag Spotify.)


marquee moon

Jag sitter med Television och försöker få huvudet att följa med.. ja, huvudet.
Innehåll.

och jag vet hur du är ensam

hur ingen annan kan förstå

Jag kom på något av semi-bloggvärde när jag satt på bussen. Nu är jag i skolan, och kan inte längre komma ihåg vad det var. Svenska B börjar idag. Sedan slutar jag.

teenage ambition, you remember well


Jag kommer inte på något vettigare att uppdatera med. Vilket i och för sig makes sense (vad nu det heter på svenska.). Jag börjar glömma bort svenska ibland. Jag tänker nästan på engelska. Tror jag.
Egentligen får jag lust att gå ut och lägga mig raklång i snön på gräsmattan. Fast det är bara fyra minusgrader ute nu, i veckan var det -24°. Då borde man passat på.

Jag är osammanhängande.

komma ifrån min skit

känsla

Det enda jag vill göra nu är att gräva ner mig ett 6 meter djupt hål och inte komma tillbaka. Helst med Supernatural-dvd:er och tvapparat eftersom deras tillvaro slår den här med hästlängder.
Adjö.

i spent so long i can't define my right from wrong

Jag synade mina bildmappar lite närmare, eftersom jag inte har något mer/mindre vettigt för mig, och kom fram till att i den som heter "Fine, fine ladies" finns det helt klart ett par stycken finfina quinnor. Hej blogg.
clara bow c.b. ccc cb bow marlene mmm marlene dietrich marlene d. gloria swanson Nä, jag är för trött för detta. Powernap?, ciao. 

då slösar vi bort våra liv

Det pågår någon slags äkta hatkärlek mellan mig och det där internet. Vi är inte helt 100% överens med varandra alla gånger. Vad gör jag, när jag borde sova? ...hittar fina fandom-sidor, med listor och länkar och klipp och bilder och roliga/smarriga (!? mental note: aldrig mer använda det ordet.) saker.
Grädden på moset hade varit om jag surfat in på livejournal och fastnat i gayslash-Wincest-fanfics (dock gjorde jag inte det. Wrong place, wrong time. Det får nog vänta några veckor.) 
Har jag sovit något inatt? Nej. det är vad jag försöker förmedla med detta pissinlägg. Där får man för att vara fangirl. Skyll mig själv.

Jag är i min värld just nu och den är fin.
Borde möta vardagsrummet, toalettbesök, något ätbart, tre S2-avsnitt kvar, och extramaterial.



Samtidigt som har släppt sin singel nu, helt förträfflig. Tycker den låter lite crossbreed, BCQ's Heart Attack och typ deras egen Constant In Motion. Med andra ord, bra.

det var sommaren - sommaren 2006 - vi hade ingenting att göra
och allt kändes rakt igenom skit
och vi var så trötta, vi var så trötta på dom två

go ask for joy division & celebrate the irony

skivor trevlig post 
..de borde egentligen postas med förra inlägget, men det skrevs innan bilderna tagits.
198:- ny darling
..och dessa har med gårdagen att göra. Efter en halvtimmes skola (skrattretande, almost) gjorde jag stan med några klasskamrater. Åhléns, hade presentkort på tvåhundra, och H&M, fyrahundra, närmare bestämt. Kjolen gick på 249:- och jag är nog faktiskt lite kär i den.

but we're so young, young, young

Jag vaknade klockan sex imorse, d.v.s. en hel timma innan jag ställt larmet, av mig själv. Gosade med min ipod i en halvtimma, klev upp, klädde mig för framgång ("HEHE") och tvättade håret. Frukost åt jag också (!), gick ut till bussen, jag fick till och med vänta på den några minuter istället för att nästan springa ikapp den som vanligt. 
      Väl på skolan/naturkunskapen fick vi sluta en halvtimma tidigare, och kultur- & stilhistorian slutade kanske halv elva istället för tio i tolv. Sedan spriddes ordet att läraren i arb.miljö och säkerhet skulle maila ut dagens uppgift, så där gick den lektionen bort, och några pratade med engelskläraren om att kanske flytta bak dagens lektion lite med tanke på våra håltimmar.. men eftersom Sara är en snäll lärare sa hon att vi istället kunde få jobba hemma. Så istället för 16.20-bussen kunde jag åka 11.10 tillsammans med Maria, vilket inte satt helt fel alltså. 
     Tillbaka i Matfors gick jag och tog ut en hundring och upptäckte till min förvåning att jag hade 558:- på kontot (hade snarare förväntat mig en femtedel av det), så då tog jag ut hundra spänn till för att sedan gå på Spice och dela en Vesuvio-m.-färska tomater- vitlökssås-och-Trocadero med Maria. Jag bjöd. Inte illa!
     Den första hundringen som togs ut skall imorgon betalas skivor med. Skivor jag köpt av en i klassens syster; Imperiet - Alltid rött, alltid rätt, The Cure - Boys Don't Cry, The Plan - s/t. För 100 sek. Och så fick jag John Lennon - Imagine, Thåström - På röda sten (2002) och en My darling YOU!-singel med, på köpet. "That's aaawesome..!"
     Tog 12.45-bussen hem till Sörfors för att kolla postlådan, och mycket riktigt, där låg ett paket från Ginza innehållandes The Plan - Walk For Gold och Supernatural - the complete 2nd season (FINALLY!). Sprang in i min granne och fick en tjock jävla hög med gamla nummer av Q och Vox från 90-talet, säkert typ 20-25 tidningar. 
     Kände mig tvungen att scanna tradera efter Supernatural season 3 eftersom jag numera är besatt, fann ett exemplar för 248 kr (insane! Kostar typ 400 på cdon etc.), blev köp nu-priset vilket var en krona dyrare (+35:- frakt i vilket fall som helst) och ingen hinner bjuda över.

JAG ÄR MADE OF AWESOME, den här dagen är sjukt snäll mot mig.


man behöver skottsäker väst, varenda gång

Det är svårt att greppa att jag faktiskt är vaken och uppe redan nu, och att jag ätit frukost. När jag kom ur nattens koma, för ungefär en timma sedan, satt jag i en kvart samtidigt som diverse diffusa tankar i stil med "Vad händer?", "Varför är jag vaken nu?" och "..är jag vaken?" flög genom mitt halvdöda medvetande. Livet.

Efter skolan (det känns fult att kalla den så, vi gör som ändå ingenting) skall jag på H&M och försöka göra av med presentkort, och på Åhléns. Måste ta reda på hur mycket(/lite) pengar jag har på kontot också. Jösses vad intressant.

yeah, fun house boy will steal your heart away

Jag är i någon form av chocktillstånd. Stooges' gitarrist (originalmedlem) Ron Asheton hittades död i sitt hem idag, cause of death antas vara hjärtattack. Förmodligen har han varit avliden sedan nyårsafton/-dagen. Världen är så jävla orättvis. Tomheten
iggy, ron rip  ron 
peace&love 2007

dance to the beat of the living dead
lose sleep baby and stay away from bed
raw power is sure to come a-running to you

(what everyone else calls fun)

Nu inser jag varför jag inte använt byxor/jeans på över ca 2 månader, för att istället nöja mig med strumpbyxor och kjol.
Snart skall jag iväg med mamma och Robin till mormor & morfar då sistnämnde fyller år imorgon men eftersom det är röd dag idag är väl de flesta lediga, något sådant.
Sitter som på mentala nålar och väntar på att posten/Supernatural #2 skall komma någon gång, och nu väntas även två BCQ-singlar.
Detta är sista dagen av jullovet, inatt sov jag inte - däremot nickade jag till mellan 11 och 12 förut idag. Förhoppningsvis somnar jag i hyfsad tid senare ikväll. Insomnia.
Jag tror inte jag minns hur man umgås med jämnåriga.

universum är ett monster

Varför sitter jag på golvet? Jag får ont i benen och blir helt sned, sockerdricka också. Dumt när datorn är stationär. De senaste dagarna har jag stannat i sängen till 16-17 tiden, det känns... jag vet inte. Inget känns. Eller, det känns som att jag borde sluta titta på tv när jag är i Sörfors, dator sitter jag knappt vid där. Här är det tvärt om. Jag borde sluta göra både och på båda ställena.

I went into this shell.. this nice, warm shell where nothing could get to me
.

RSS 2.0