viss lycka går att betala med pengar

Konsumtion, söndag: Le Fabuleux Destin d' Amélie Poulain
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford - Statoil, 99;-/st

Konsumtion, måndag:
Kiss Kiss Bang Bang
Gilmore Girls season 1 disc 1 & 2
The Talented Mr Ripley - Fyndlagret, 30;-/st
 böckerFight Club (översatt, dock.) /Chuck Palahniuk
Fag Hag /Linda Leopold
bräcklighetens poetik /bob hansson - Bokia, prisgrupp F, G respektive D


Lånade skivor, fredag/lördag natt: Automatic - Mary Chain
Golden Age of Union Carbide Productions
Adventure - Television
Waiting for the Sun - Doors
Surrealistic Pillow - Jefferson Airplane
Let's Work Together: The Best of Canned Heat
s/t - John Fogerty
The Concert - Creedence
BBC Sessions  +  How the West Was Won - Zeppelin
Allman Brothers Band at Fillmore East
Rumours - Fleetwood Mac
s/t - Kiss
Agents of Fortune - Blue Öyster Cult
A Rock in the Weary Land - Waterboys
Vauxhall And I - Morrissey

maybe you wonder where you are, i don't care

Jag har ingen dygnsrytm längre, går till sängs med mina tankar långt efter solen går upp. Block och penna i hand, skriver till "du" som egentligen inte ens existerar(?). Så väldigt djupt, eller bara ohälsosamt. ?
Jag upptäcker också hur jag mindre och mindre bryr mig om vad som händer med människors liv, mitt eget inkluderat förmodligen. Känner olust av datorer, varför sitta här? Å andra sidan vill jag inte ut; förutom om nätterna då jag vill känna soluppgång mot ansiktet. Varför jag inte bara går ut och känner förblir ett frågetecken, istället sitter jag kvar i ett zombieliknande skick framför en tv. Idioti.
Nu:
Väntar på pappa, som ska hämta mig till stugan där resten av den familjen är. "Och så får du äta middag här då". Det antas ofta att jag inte ska kunna göra sådant själv, mat eller städa. Upplyftande.
Kan sova kvar där, lär inte orka det.

and i don't have very long

Satte just i mig ett äpple som hade en vag smak av mögel. Känns lovande. Jag sköljde det i och för sig aldrig, och kunde inte heller avgöra om smaken kom från in- eller utsidan. Så jag har väl mig själv att skylla, till viss del.
Har nu varit vaken sen lite före åtta igår morse, det känns också stadigt. Varför, o varför? ..finner det i skrivande stund högst ironiskt att textraden oh mama i'm in fear for my life (from the long arm of the law) spelades i princip 1 sekund efter jag skrev varför?
Redigerar dagis-bilder och gör bildspel, along the way (Jag kommer inte på om det 1. verkligen heter så på engelska, eller 2. vad man säger på svenska. Bravo.), på skolan. Sista dagen / lektionen i tvåan. Jösses, tiden går väldigt snabbt ibland fastän den känslan man får är ganska stillastående.
Nej, nu skall jag åter rikta min fulla uppmärksamhet mot hörlurarna ("..it's the greatest hits of mullet rock.") och Photoshop.

detta är jag; som kommer inte på någon rubrik

Åkte 10:35-bussen Sörfors-Matfors förut och gick sedan till Snurran (dagis), där mormor jobbar, för att fila lite på en dokumentärfoto-uppgift vi har i 5 veckor. Eller 'har haft' snarare, för det skall redovisas 10 juni. Hoppla. Man skall fota någon på en arbetsplats i alla fall, så, sagt och gjort.
Hon slutade ett; vi hem och gjorde rabarberpaj. Uppskattas. Något annat som uppskattas är mormor och morfars internetuppkoppling, så här sitter jag och gonar.
Innan jag tog bussen imorse (...) kollade jag postlådan, hade fått paket; Supernatural: Complete Fourth Season Part One, avsnitt 1-11. (Part 2/hela säsongen släpps inte förrän 1 September, så.) Extended/unaired scenes, kommentarspår av Mr. Kripke & Jeremy Carver på "In the Beginning". Jag börjar få hemlängtan.

RSS 2.0